Naar boven

Flinders lanceert platform voor interieuradvies

Op gepost door Geert-Jan Smits in Woontrends
Persbericht
9 juni 2011
Flinders lanceert eerste platform voor interieuradvies / CRISP stylisten
 

Flinders lanceert als eerste designwinkel een marktplaats voor interieuradvies waar consumenten in contact kunnen komen met CRISP stylisten. Hiermee wordt een belangrijke drempel weggenomen voor consumenten om toegang te krijgen tot interieuradvies.

“De wereld van interieuradvies is voor de gewone consument vaak onduidelijk”, aldus Geert-Jan Smits, oprichter van Flinders. “Het probleem is dat het beroep van styliste niet beschermd is en je als consument moeilijk het kaf van het koren weet te scheiden.”

Flinders werkt exclusief samen met interieurstylisten die zijn aangesloten bij CRISP. Dat geeft de consument de zekerheid met professionele stylisten te werken. De consument kan via de website van Flinders eenvoudig een CRISP stylist vinden. De aanwezige filters maken het mogelijk te zoeken op regio, naam en binnenkort op discipline. Van de 45 aangesloten stylisten is een uitgebreid CV en de NAW gegevens te vinden. De consument bepaalt zelf hoeveel stylingadvies hij of zij wil aan de hand van een viertal stylingpakketten variërend van €75 tot €695.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Vind eenvoudig een interieurstylist uit jouw provincie.

Over Flinders

Flinders is een winkel waar consumenten en bedrijven designproducten vinden. Het is de missie van Flinders om design voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doet zij online met een webshop en een eigen magazine, en offline met het Flinders Café. Flinders Café is een nieuw concept dat wordt geëxploiteerd samen met de Coffee Company.

Over CRISP

CRISP is de beroepsvereniging voor interieurstylisten en heeft meer dan 250 leden. Het is de missie van de vereniging het stylingvak te professionaliseren. CRISP is grondlegger en initiatiefnemer van het in 2011 ingevoerde keurmerk voor vastgoed en interieurstylisten waarmee de professionaliteit en kwaliteit van de stylisten kan worden gewaarborgd.

-Einde bericht-

Flinders
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
+31 (0)20 3030 630
www.flinders.nl
Flinders BV | Geert-Jan Smits | Tel 020 – 3030 630
 
CRISP
CRISP in het HTC
2e etage, stand 2C 087
Symfonielaan 1
3438 EW  Nieuwegein
www.crisp-stylisten.nl
Crisp | Marie-Gon Vos | mg@stijlendetail.nl

 

Voor een interview met de initiatiefnemers of meer informatie over Flinders en/of CRISP kunt u contact opnemen met:

Geert-Jan Smits

Over de auteur

Geert-Jan Smits

Geert-Jan Smits is oprichter van Flinders. Hij bezoekt beurzen, showrooms, neust in interieurbladen en twittert zich een slag in de rondte. Geert-Jan heeft een passie voor beeldhouwen, kunst en vernieuwend design.