&tradition Bulb hanglamp - Het verhaal

Op gepost door Renée IJzerman in Trends

&tradition Bulb hanglamp staat deze week centraal in het verhaal achter… Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de &tradition Bulb hanglamp.

De Bulb hanglamp van &tradition

De &tradition Bulb hanglamp laat zien dat je met heel weinig heel ver komt. De lamp is een ode aan de ouderwetse gloeilamp. Dat laat de ronde vorm van de lamp duidelijk zien. Daarnaast staat de lamp die je erin draait centraal bij de Bulb hanglamp. De lamp is gemaakt van dik mond geblazen glas en krijgt hierdoor een authentieke uitstraling. Kies uit een transparant, rood of zwart koord.

De Bulb hanglamp van &tradition - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Bulb hanglamp van &tradition, met verschillende kleuren koord (€79,-).

De Bulb hanglamp van &tradtion - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Bulb hanglamp.

De Mega Bulb hanglamp

De &tradition Bulb hanglamp heeft ook een grote zus: de Mega Bulb hanglamp. Met 18 cm breedte is ie een stuk groter dan de Bulb hanglamp. De Mega Bulb hanglamp heeft wat meer body en geeft wat meer licht.

De Bulb hanglamp van &tradition - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Mega Bulb hanglamp €135,-.

De Mega Bulb in het Flinders Café

Wij van Flinders zijn fan van de Bulb hanglamp en de Mega Bulb hanglamp. Daarom hebben we met trots de Mega Bulb  hanglamp in het Flinders Café hangen. En de klanten die in ons café komen… Die gaan vaak met een Mega Bulb onder de arm naar huis. Dacht je dat je alleen een kop koffie kwam drinken.. :-).

De Bulb hanglamp van &tradition - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Mega Bulb hanglamp in het Flinders Café.

Sofie Refer en &tradition

Sofie Refer is partner en creative director van Refer + Staer Aps. Dit is een Deens bedrijf dat verlichting ontwerpt en verkoopt. Verlichting geïnspireerd op typisch Deens design met een tikje extravagantie. En ow ja, een leuk weetje: de lamp heeft ook de GOOD DESIGN Award 2001 én 2006 gewonnen.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.

Naar boven