Naar boven

Badkamertrend 2020: Spa in eigen huis

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
De badkamertrend Spa in eigen huis staat in het teken van een spagevoel in deze ruimte creëren. Dat betekent niet dat je een complete badkamer moet verbouwen om dit te bereiken. Met een aantal stylingtips kom je een heel eind en begeef je je binnen no time in een badkamer vol luxe. Om relatief veel tijd in deze ruimte door te brengen, is een fijne geur essentieel. Kies daarom voor elegante badkamerproducten zoals zeep en shampoo in mooie flessen, heerlijk ruikende geurstokjes en fijne geurkaarsen. Je kunt het ook grootser aanpakken en daarom geven we je in deze trend voor 2020 een dosis inspiratie voor je badkamer.

Shop deze badkamertrend

Naast accessoires dragen lampen en meubels ook bij aan het spagevoel in eigen badkamer waardoor je het ultieme ontspannen gevoel ervaart. Zorg bijvoorbeeld voor een stijlvol opbergrek waar je de zachte handdoeken netjes in op kunt bergen. Een chic douchegordijn benadrukt de luxueuze uitstraling in deze ruimte en is zeer functioneel. Het allerbelangrijkst is uiteraard de verlichting die voor een groot deel de sfeer in de badkamer bepaalt. Met deze producten dompel je je badkamer onder in een luxueus en fris geheel waar je graag tijd spendeert in je eigen privé spa.

Kleurentrends in de stijl van Spa in eigen huis

Kies voor rustige en vooral warme kleuren in de badkamer. Farrow & Ball heeft verf in twee afwerkingen en één daarvan is de Modern Emulsion. Deze half-matte krijtverf is enorm geschikt voor intensief gebruik in vochtige ruimtes als de badkamer. De onderstaande kleuren zorgen voor een badkamer die rust uitstraalt en voor totale ontspanning zorgt. Heb jij al een idee welke kleur(en) je wilt toepassen in deze ruimte? Je geeft het geheel ook een weidse uitstraling door planten in je badkamer te plaatsen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de badkamertrend Spa in eigen huis? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 – 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur).

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.