Naar boven

Flinders is dealer van

Wood and Vision: een lange geschiedenis

Bij Wood and Vision kun je profiteren van een jarenlange samenwerking tussen ervaren meubelmakers en designers. De meubelmakers zijn specialisten in het bewerken van hout, fineer, gelakte oppervlakken, maar ook met laminaat en linoleum. Voor de designers is het prachtig om te zien hoe een ontwerp tot leven komt, en wordt verbeterd door de meubelmakers. De creativiteit van de ontwerper wordt zo versterkt door het specialisme van de meubelmaker. Een samenwerking die inmiddels al 50 jaar succesvol is.

Duurzaamheid bij Wood and Vision

Naast kwaliteit is ook duurzaamheid een belangrijke pijler bij Wood and Vision. Dat begint al bij de selectie van het hout. Massief hout wordt uitgezocht op de juiste mate van vochtigheid, zo min mogelijk knoesten en uiteraard moet het afkomstig zijn uit gecertificeerde bosbouw. Daarnaast combineert Wood and Vision massief hout met fineer. Op deze manier wordt het gebruik van massief hout verminderd. Door de twee materialen te combineren blijft de kwaliteit van het product hoog en zal het moeiteloos jaren meegaan.

Wood and Vision bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wood and Vision. Dat betekent dat wij alle Wood and Vision producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Wood and Vision en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Wood and Vision. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Wood and Vision veilig en vertrouwd online bestelt.