Naar boven

Prullenbakken

Prullenbakken koop je bij Flinders.nl. We hebben een kleine maar unieke collectie prullenbakken. We hebben kunststof prullenbakken, houten prullenbakken en stalen prullenbakken. De Muuto Hideaway prullenbak is gemaakt van eikenhout en kan zowel voor vuilnis als voor de was gebruikt worden. Of wat dacht je van de Gispen Binit prullenbak? Door de opvallende uitstekende hoeken verwijder je in no time al het vuil. We hebben de meeste prullenbakken op voorraad, dus vandaag besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wij bezorgen gratis binnen de Benelux!

Prullenbakken van bekende merken

We hebben prachtige design producten van merken als Muuto en Gispen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Muuto Hideaway prullenbak, die ook te gebruiken is als wasmand?

Vragen over prullenbakken? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke prullenbak. Welke kleuren zijn voorradig, wat is de exacte inhoud van de bak? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.