Tafelradio

Tafelradio's koop je bij Flinders.nl. We hebben een kleine, maar unieke, collectie tafelradio's. We hebben radio's van de beroemde merken Tivoli en LEFF amsterdam. Van 149 tot 349 euro, voor ieder wat wils. We kunnen de tafelradio's snel leveren, dus vandaag besteld is de volgende week al in huis. Wij bezorgen gratis in de Benelux!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Unieke tafelradio's

De tafelradio is absoluut bezig met een opmars in de Nederlandse woonkamers. Wat een tafelradio kenmerkt, is uiteraard het compacte formaat. Daarnaast zie je vaak een eenvoudig bedieningspaneel, een klassieke uitstraling (retro look), maar ook de toepassing van de modernste techniek. Flinders heeft gekozen voor Tivoli tafelradio's. Ze zijn verkrijgbaar in diverse houten behuizingen en hebben een prachtige uitstraling. Uitgerust met de modernste techniek (onder andere Bluetooth). De Tivoli tafelradio’s hebben een verrassend goede geluidskwaliteit en kunnen met gemak een hele woonkamer vullen met muziek. Tafelradio's die beschikken over al deze kwaliteiten zijn de Model one Bluetooth tafelradio en de Pal Bluetooth draagbare radio, beide van Tivoli. 

Tafelradio's met Bluetooth-technologie

Tivoli is vooral bekend geworden met de Model One. Een prachtig design met superieure geluidskwaliteit. Recent is het assortiment uitgebreid met de Model One Bluetooth. Dit model is uitgerust met dezelfde tuner als de Model One, maar beschikt ook over Bluetooth-technologie. Hiermee is het mogelijk om draadloos naar je eigen muziek te luisteren die je op je smartphone of laptop hebt staan. Deze versie is misschien iets duurder, maar de extra functionaliteit is dan ook waanzinnig handig. Altijd en overal je favoriete muziek luisteren (ook buiten in de tuin), wie wil dat nou niet?

Vragen over tafelradio's? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke tafelradio. Welke modellen zijn voorradig en wat zijn de exacte opties? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast tafelradio's heeft Flinders ook een grote collectie designklokken, spiegels, kandelaars en sierkussens.

Naar boven