Naar boven
Sorteren op

1-36 van 589 producten

Slaapkamermeubels voor een optimale nachtrust

Stel, je wordt 90 jaar. Dan heb je 32 jaar daarvan geslapen: een derde van je leven. Alle reden dus om aandacht te besteden aan slaapkamermeubels en deze ruimte in huis. Er bestaan veel fabels over het bereiken van een optimale nachtrust. Feit is, hoe dan ook, dat het bevorderlijk is om in een rustige, opgeruimde slaapkamer te slapen die je goed kunt verduisteren en waar veel frisse lucht is. Een half uur voordat je gaat slapen is het verstandig om je zo min mogelijk bloot te stellen aan nieuwe prikkels. Zo kunnen je lichaam en geest zich opmaken voor de slaapmodus. Een goed ingerichte slaapkamer draagt bij tot de mate waarin je je kunt ontspannen. Richt je slaapkamer daarom praktisch en sfeervol in met dé slaapkamermeubels die niet mogen ontbreken: een heerlijk bed, een mooie kledingkast en een buitengewoon dekbedovertrek.

Een bed is van essentieel belang

Een bed is bij uitstek het belangrijkste slaapkamermeubel dat je je kunt bedenken. Door het ruime assortiment bedden van Loof en MDF Italia, wordt het nog lastig om een keuze te maken. Het is in elk geval wel zo dat het stuk voor stuk prachtige bedden zijn die je ook de rust geven die je verdient. Ga je voor een bed met hoofdbord of zonder? Vind je een houten bed mooi of ga je liever voor de kleur wit of zwart? Ben je op zoek naar een bed met een afmeting van 160x200 of juist 180x200? Allemaal vragen die van belang zijn bij de aankoop van een bed dat past bij jouw smaak. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat er voor elke soort ruimte een geschikt bed is te vinden. Hierdoor maakt het helemaal niet uit of je een kleine of grote slaapkamer hebt bijvoorbeeld.

Persoonlijke inrichting met slaapkamermeubels

De slaapkamer is bij uitstek een heel persoonlijke ruimte. Breng je persoonlijkheid tot uiting in de inrichting met verschillende slaapkamermeubels. Dit kun je doen door bijvoorbeeld fotolijstjes aan de muur te hangen en accessoires op het dressoir te zetten. Met een bedsprei creëer je net wat meer sfeer en warmte in je slaapkamer. Ook kleurgebruik zegt veel over een persoon. Is je slaapkamer helemaal clean, fris en wit, met krakend wit beddengoed van Snurk? Of prijkt er op jouw bed juist kleurrijk beddengoed, zoals de lakens van Ferm Living? Door het ruime aanbod dekbedovertrekken in verschillende stijlen zit er vast wat voor je bij. Het voordeel is dat het beddengoed in verschillende formaten verkrijgbaar is waardoor er voor elk soort bed passend beddengoed te verkrijgen is.

Slaapkamermeubels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle slaapkamermeubels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar slaapkamermeubels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een slaapkamermeubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Slaapkamer meubels

Slaapkamer
Filters
Merk
Productsoort
Materiaal
Kleur
Herkomst
Breedte (cm)
>>
<<
   
Update
Lengte (cm)
>>
<<
   
Update
Prijs
>>
<<
   
Update