LED wandlampen bij Flinders

LED wandlampen koop je bij Flinders. Wil je een bijzondere designlamp aan de wand, die gebaseerd is op de nieuwste lichttechnieken? Kies dan voor een LED wandlamp. We verkopen prachtige wandlampen met geïntegreerde LED verlichting. Onze toppers in de categorie LED wandlampen zijn: Ferm Living wandlampen, Frandsen Ball, Secto Design Octo 4240, Seletti Monkey Hang wandlamp LEDArtemide Tolomeo Faretto, Wever & Ducré Train Up/Down en de Wever & Ducré Central Up/Down.

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Op deze pagina 100 van de 162 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Op deze pagina 100 van de 162 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bijzondere LED constructies aan de wand

De LED technieken ontwikkelen zich razendsnel. LED verlichting kan op spectaculaire wijze in het design van een lamp verwerkt worden. Neem bijvoorbeeld La Linea Beta van Flos. Een twee-armige wandlamp met daarin verwerkt smalle staafjes LED verlichting. Naar men zegt is de Orotund wandlamp LED een wolk van licht, die een aura lijkt te benaderen. Een indirecte LED lichtbron aan de achterkant van de wandlamp zorgt voor een bijzonder, haast buitenaards, lichteffect in huis.

Waarom kiezen voor LED verlichting?

LED verlichting heeft veel voordelen ten opzicht van andere verlichting. De aanschaf is weliswaar duurder, maar je doet dan ook veel langer met LED verlichting. Wel twintig jaar! Een gloeilamp gaat gemiddeld maar één jaar mee. LED verlichting benadert natuurlijk licht optimaal. Een LED peertje bevat geen kwik en is daarom niet schadelijk voor het milieu.

Vragen over LED wandlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED wandlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast LED wandlampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampenLED plafondlampen en LED spots.

Naar boven