Naar boven
Sorteren op

1-36 van 1302 producten

LED verlichting: energiezuinig en lange levensduur

LED verlichting heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewone verlichting. Dit type verlichting is enorm energiezuinig en heeft een zeer lange levensduur. Daarom hebben veel designmerken speciale armaturen ontwikkeld met een ingebouwde LED lamp. De voordelen van LED verlichting zijn talrijk. Een LED peertje bevat geen kwik en is daarom niet schadelijk voor het milieu. De lichtbron is meteen op volle sterkte en geeft een helder, warmwit licht. De LEDlamp is weliswaar duurder in aanschaf dan een gloeilamp, spaarlamp of halogeenlamp – maar je doet er ook veel langer mee. Wel 15 tot 20 jaar langer, om precies te zijn.

LED lampen van bekende merken

LED verlichting vind je hier in ruime mate. Flinders is een officiële dealer van een groot aantal merken in design lampen. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de verlichtingsspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele lampen. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van:

&Tradition Graypants Mr Maria
Authentics Gubi Nemo Cassina
Artemide Hollands Licht Next verlichting
Belux Kartell Normann Copenhagen
Booo Leucos Novoform
Dark verlichting Lightyears Plumen
Diesel by Foscarini Luceplan Tom Dixon
Flos Lumina Vibia
Foscarini LZF Vitra
Fritz Hansen Moooi Wever & Ducré
Frandsen Muuto Zero

LED lampen dimmen

Tegenover alle voordelen van LED verlichting staat ook een nadeel: LED peertjes zijn niet altijd dimbaar. Een lamp met een ingebouwde LED lichtbron wel. Dit is vooral bij basisverlichting – meestal hanglampen en vloerlampen – een echte pré. Bij het lezen heb je immers een andere lichtsterkte nodig dan tijdens een etentje. Vandaar dat verschillende designmerken, zoals Artemide, Flos, Foscarini en Moooi speciale LED varianten hebben ontworpen van hun armaturen, die dimbaar en energiezuinig zijn.

LED verlichting voor projectinrichting

Werkplekken en openbare gelegenheden hebben vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat verlichting aan. Bedenk eens hoeveel je kunt besparen met LED-verlichting! Flinders is aangewezen partij voor kantoorinrichting en projectinrichting. Wij voeren projecten uit voor bedrijven, scholen, hotels, bibliotheken en theaters. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en stoelen tot en met projectverlichting. Wij leveren prachtige design verlichting tegen aantrekkelijke kortingen. Vraag nu een offerte aan. Of bekijk onze design kantoorverlichting.

Vragen over LED verlichting? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design lamp. Welke kleur is voorradig, wat is de exacte afmeting? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630. We staan graag voor je klaar.

LED verlichting
Filters
Merken
Fitting
Ontwerper
Meer tonen
Kleur
Kleurtemperatuur
Dim Techniek
Dimbaar
Woonstijl
Productsoort
Lichtbron meegeleverd
Lichtrichting
Wattage
Prijs
Materiaal