Naar boven

LED tafellampen

LED tafellampen koop je bij Flinders. Flinders voert de beste verlichtingsmerken ter wereld, die voorop staan in de technische innovaties. In LED verlichting ligt de toekomst. LED verlichting is energiezuinig en gaat jarenlang mee. Ga voor een LED tafellamp en profiteer van de voordelen van LED verlichting. Wat dacht je van de volgende LED tafellampen: Artemide Tolomeo met dimmer, Flos Kelvin, Artemide Tolomeo Midi, Zuiver LED-it-be, Artemide Tolomeo Mini, Muuto Leaf, Mertinelli Luce Mini Pipistrello en de Artemide Empatia.

Sorteren op

1-36 van 165 producten

Sfeerverlichting en bureaulampen

Grofweg kunnen we LED tafellampen indelen in lampen voor de sfeer en lampen om bij te werken. Voor beide doeleindes is LED verlichting geschikt. Op volle sterkte is LED verlichting helder en wit; als je het licht dimt is het zachter en warmer. Onze meest verkochte bureaulamp is de Flos Kelvin LED tafellamp. Een lamp met een flexibel armatuur., zodat je hem optimaal kan richten. Ook populair zijn de bureaulampen van Artemide. Een serie functionele en tijdloze bureaulampen van topkwaliteit. Zoals de Artemide Tolomeo tafellamp LED met dimmer, met geïntegreerde LED verlichting. De arm van de lamp bevat twee veersystemen en de lichtbron kun je dimmen.

Zoek je een LED tafellamp die wat sfeerverlichting verschaft in huis? Denk eens aan de ronde Anisha tafellamp LED van het Italiaanse merk Foscarini. Deze onregelmatige eclips omarmt de ruimte waarin hij brandt, en creëert zo een intieme en fijne sfeer in de ruimte. Een echte blikvanger is de Flos Taccia tafellamp LED. De grote handgeblazen kap kan in verschillende posities gesteld worden. Het verlichte glas is chic en stijlvol tegelijk.

Vragen over LED tafellampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED tafellamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte lengte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast LED tafellampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots.

LED tafellampen
Filters
Merken
Ontwerper
Kleur
Woonstijl
Prijs
Herkomst
Lichtbron meegeleverd
Lichtrichting