Naar boven

LED plafondlampen

LED plafondlampen kopen doe je bij Flinders. We verkopen prachtige plafondlampen met ingebouwde LED-verlichting van Artemide, Lirio by Philips, Vibia en Zuiver. Artemide is een mondiale voorloper op het gebied van lichtinnovatie en het gebruik van LED-verlichting. LED-verlichting is milieuvriendelijk en duurzaam en geeft prachtig sfeerlicht. Aanraders zijn de Artemide Pirce, Artemide Empatia, Marset Discoco, Zuiver Luci en de Vibia Funnel LED plafondlampen.

Sorteren op

1-36 van 61 producten

Artemide: voorloper in lichttechniek

Artemide is wereldwijd voorloper in lichtinnovatie. Het Italiaanse designlabel is als eerste producent alleen nog maar LED verlichting gaan gebruiken. Echt 'human light'. Artemide gaat zo groen mogelijk te werk. Alle lampen worden ecologisch verantwoord geproduceerd. Flinders verkoopt diverse LED plafondlampen van Artemide. De Cosmic Leaf Mini Incasso plafondlamp LED is een opvallende verschijning. Door de driedimensionale vorm en het reliëf op de buitenkant, lijkt de plafondlamp een bewegend lichtspel. De lichtsculptuur heeft de vorm van een boomblad. De Cosmic Leaf Mini Incasso LED is gemaakt van kunststof en kan dus zelfs in de badkamer hangen.

De Artemide Pirce Soffitto plafondlamp LED is een echte bestseller. Een waar kunstwerk, bestaand uit meerdere banen die met elkaar verbonden zijn. Dit veroorzaakt een betoverend schaduwspel, waarnaar je kunt blijven kijken.   

Vragen over LED plafondlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED plafondlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast LED plafondlampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampen, LED wandlampen en LED spots.