LED hanglampen bij Flinders

LED hanglampen kopen doe je bij Flinders. We hebben een aantal prachtige hanglampen met ingebouwde LED-lichtbron voor je geselecteerd. Duurzaam, energiezuinig én dimbaar. We verkopen LED hanglampen van onder andere Artemide, Foscarini, Flos en Tom Dixon. Populaire LED hanglampen zijn de Flos Aim, Moooi Raimond, Artemide Pirce, Moooi Heracleum, Frandsen Slimline, Foscarini Caboche en de Vibia Skan.

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Op deze pagina 100 van de 236 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Op deze pagina 100 van de 236 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom kiezen voor LED hanglampen?

Een hanglamp met geïntegreerde LED lichtbron heeft veel voordelen. Omdat de lichtbron ingebouwd is, is hij vaak op fraaie wijze verwerkt in het design van de lamp. Een LED hanglamp gaat zeer lang mee – tot wel 20 jaar – en is goed voor het milieu. Door het duurzame karakter van LED hanglampen haal je je investering er dubbel en dwars uit. Bovendien zijn LED hanglampen dimbaar, en dat is bij hanglampen een belangrijk aspect. Normaal gesproken zijn (nog) niet alle LED lampen dimbaar. Terwijl een hanglamp bij uitstek een soort lamp is die je de ene keer fel wil laten branden en de andere keer wil dimmen ten behoeve van de sfeer.

Een hoogtepunt uit ons assortiment LED-hanglampen is de hanglamp Aim, ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. Op prachtige wijze is het licht van de drie lampen verwerkt in het ontwerp van de drie verschillende lampen. De kabels spelen een hoofdrol in deze eigenzinnige hanglamp. Een echte blikvanger boven de eettafel! Een andere favoriet is de hanglamp Random Light die Bertjan Pot voor Moooi ontwierp. Een bol van glasvezel die lijkt te zweven. In de speciale LED variant is een meegeleverde LED lichtbron ingebouwd, die dimbaar is. De hanglamp Random Light is er in zwart en wit.

Vragen over LED hanglampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED hanglamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte lengte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast LED hanglampen verkopen we ook LED vloerlampen, LED tafellampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots.

Naar boven