2,5 zitsbanken

De 2,5 zitsbanken komen goed van pas voor degenen die wat kleiner wonen of simpelweg niet meer dan deze zitruimte voor een bank nodig hebben. Een 2,5 zitsbank biedt in elk geval genoeg ruimte om met twee personen supercomfortabel te zitten. Hierdoor kan er ook prima een derde persoon bij. Het is zelfs zo dat je op deze bank heerlijk kunt liggen zonder opgetrokken knietjes over het algemeen. Doordat het exemplaar wat kleiner is, verplaats je hem eenvoudiger naar de plek waar je hem hebben wil. Ook handig als je ervan houdt om nog wel eens de inrichting van je woning om te gooien. Zo heeft het Nederlandse merk Zuiver verschillende 2,5 zitsbanken. Ze hebben 2,5 zitsbanken op hoge pootjes, met ronde afwerkingen of robuuste elementen en vaak ook nog in verschillende kleuren. Genoeg details om over na te denken. Zit jouw droombank daar niet tussen? Bekijk dan het complete aanbod 2,5 zitsbanken.

Sorteren op
Toon als:

1-2 van 2 producten

In alle soorten en maten: 2,5 zitsbanken

Een bank moet hoe dan ook voldoen aan jouw verwachtingen. Voordat je op zoek gaat naar de ideale 2,5 zitsbank, is het handig als je weet waar jouw droombank aan moet voldoen. Moet een 2,5 zitsbank een bepaalde kleur hebben, van een bepaalde stof zijn, een bepaalde afmeting hebben of jou een bepaald comfort bieden? Als je dit goed voor ogen hebt, maakt het de keuze voor jouw favoriete 2,5 zitsbank een stuk makkelijker. Wie weet heb je ook nog wel een favoriet merk waar je graag een bank van koopt. Kenmerkend voor 2,5 zitsbanken is in elk geval dat ze recht zijn van vorm en eigenlijk altijd aan beide kanten een armleuning hebben. We kunnen daarom wel stellen dat het een symmetrisch exemplaar is dat aan beide kanten dezelfde kenmerken heeft.

2,5 zitsbank in jouw interieur

Om te kijken of een bank in jouw woning past, is het handig om te weten van wat voor woonstijl jij houdt en hoe dit terugkomt in je interieur. Zo komt een strak gevormde 2,5 zitsbank uitstekend van pas in een modern interieur waar rechte lijnen en hoekige vormen kenmerkend zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aantal banken van het Nederlandse merk Design on Stock. Voor degenen die met hun bank graag een luxere uitstraling aan de woonkamer mee willen geven, zijn de Rodeo Velvet banken van BePureHome een optie. De bank is gemaakt van fluweel waardoor je bank eigenlijk altijd weer net wat anders oogt. Doordat deze 2,5 zitsbank in vrijwel alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is, zit er vast en zeker een uitvoering tussen die jij mooi vindt.

2,5 zitsbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle 2,5 zitsbanken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar 2,5 zitsbanken van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een designproduct, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven