Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Badlakens van bijzondere kwaliteit

Finders verkoopt badlakens van de Scandinavische topmerken By Nord, Ferm Living en Hay. De badlakens van Hay behoren tot de prachtige textielserie die het onderwerpersduo Scholten & Baijings ontwierp voor Hay. Bijzondere grafische patronen in de mooiste kleurencombinaties. De Ferm Living Bath Towel badlakens hebben een licht reliëf in het organisch katoen. We hebben ze in de kleuren curry, petrol en grijs.

Badlakens online kopen bij Flinders

Koop je badlakens veilig en vertrouwd online. Flinders in lid van de Thuiswinkel en draagt het Thuiswinkel-keurmerk.We zijn officieel dealer van al onze merken en kunnen alle producten leveren, ook als ze niet op de site staan. In de hele Benelux leveren we onze producten gratis thuis bij je af.

Vragen over badlakens? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek badlaken. Wat zijn precies de afmetingen; hoe zit het met de wasvoorschriften? Bel gerust onze klantenservice op 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast badlakens verkoopt Flinders meer handige en mooie producten voor in de badkamer. Bekijk ook onze collectie badkamerlampen, badkamermeubilair, badkamerspiegels, badkameraccessoires, dochegordijnen, badmatten en wasmanden.