Naar boven

Hoe kies je een kinderkast uit?

Een rijkelijk gevuld assortiment kinderkasten: van hout tot kunststof en van kasten voor op de vloer tot aan de wand. Zo zit er voor eenieder vast iets passends bij. Maar waar let je op bij het kopen van een kinderkast? Door het ruime assortiment kan dat soms best lastig zijn. Het is daarom belangrijk om eerst goed na te denken over wat voor kast je precies wilt hebben. Het kan een kast zijn die tegelijkertijd fungeert als scheidingswand of juist een exemplaar waar je al het speelgoed in kan opbergen. Zo lenen gesloten kasten zich perfect voor speelgoed opbergen achter de deurtjes terwijl je in een open kinderkast de mooiste kunstwerkjes van je kind kunt plaatsen. Je kunt altijd voor een open kast gaan en wat meer orde aanbrengen door kleine opbergdozen erin te zetten. Deze dozen kun je dan mooi vullen met alle spullen die je liever niet direct in hebt zicht hebt liggen.

Een kleine, decoratieve kinderkast

Om de babykamer wat meer opbergruimte te geven, biedt een willekeurige kinderkast de perfecte oplossing. Je kunt het ook kleins aanpakken door voor een echte decoratieve opbergplek te gaan. Door voor meerdere kleine kastjes bij elkaar te gaan, creëer je een speels geheel aan je wand. En dat is misschien wel net wat je wenst op de babykamer. Neem bijvoorbeeld de wandkasten van Sebra in verschillende kleuren, vormen en maten. Deze producten vormen dan ook de perfecte ingrediënten daarvoor. Het valt op dat de ene kast een simplistisch design heeft terwijl de ander een wat drukker ontwerp heeft. Dat laat zien dat de collectie op verschillende woonsmaken inspeelt en zo hoogst waarschijnlijk een kast laat zien die bij ieder zijn of haar smaak past.

Kinderkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kinderkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.