Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Hoe kies je een bedbumper uit?  

Het kan soms best lastig zijn om een bedbumper uit te kiezen die helemaal voldoet aan jouw eisen. Het is vooraf in elk geval handig als je weet hoe groot hij mag zijn, welke kleur hij hoe dan ook moet hebben en wat voor design het mag hebben. De bedbumper maakt onderdeel uit van het interieur van de babykamer. Daarom mag je best wat extra aandacht besteden aan hoe dit product eruit moet komen te zien en wat wel en niet past. Het assortiment laat een gevarieerde mix zien van bedbumpers die elk op hun eigen manier in een babykamer passen. En wel van de merken Sebra, Done by Deer en Ferm Living en we hebben het dan ook wel over Scandinavisch design. Design met een grafisch detail, neutrale kleuren en veel comfort: toegankelijke kenmerken die voor rust zorgen en een prikkelarme omgeving als perfecte basis voor je kleintje creëren.

Kwalitatief hoogwaardige bedbumpers

Wanneer je een bedbumper koopt, ga je er wel vanuit dat deze van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt is. We kunnen je garanderen dat er in de ontwerpfase van elke bedbumper na is gedacht over het materiaal en hoe dit een positieve bijdrage kan leveren. Doordat de materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn, kunnen we je in elk geval garanderen dat jij en je kindje er jarenlang plezier van hebben. Een baby brengt heel wat tijd door in een ledikantje of wiegje en daarom is het belangrijk dat deze meubels van optimaal comfort voorzien zijn. En dat bereik je door een bedbumper aan te schaffen en deze erin te leggen.

Bedbumpers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle bedbumpers van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.