Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Aankleedkussens waar we blij van worden

De aankleedkussens zijn niet alleen functioneel, maar voegen daadwerkelijk iets toe aan het interieur van de babykamer. En dat mag ook wel, want je brengt er veel tijd door samen met je kindje. Kies bijvoorbeeld voor een aankleedkussen met een vrolijk printje of juist met een rustgevend design. Het allerbelangrijkste is dat het aankleedkussen heerlijk zacht is en optimaal comfort biedt. Dat laatst is wel belangrijk om op te letten bij de aankoop van zo’n aankleedkussen, zodat het babyhuidje niet beschadigt. Veel kussens zijn van polyetherschuim die voor dat fijne comfort zorgen. De aankleedkussens kun je wassen om het eens in de zoveel tijd goed te kunnen reinigen en weer als nieuw te laten ogen. Let op: je kunt de kussens niet in de droger doen. 

Scandinavisch getinte aankleedkussens

De aankleedkussens van het Deense merk Done by Deer bevatten niet voor niets de Scandinavische kenmerken. Ze hebben een tijdloos design, zijn perfect te combineren met andere elementen uit de babykamer en bevatten rustgevende printjes waar je kindje blij van wordt. Elk van de aankleedkussens bevat een rustgevende kleur of kleurcombinatie waardoor je ze eenvoudig kunt combineren met de andere meubels, lampen en accessoires in de babykamer. Zelfs binnen het product zelf heb je nog de keuze uit verschillende kleuren. Zo kun je een aankleedkussen aan de babykamer toevoegen die helemaal past bij de rest van deze ruimte. En zo is het functioneel, stijlvol en een ware toevoeging tegelijkertijd.

Aankleedkussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle aankleedkussens van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.