Krabpalen

Krabpalen

Een kat voelt vaak de behoefte om te krabben. Daarom is het van groot belang dat je een krabpaal of misschien zelfs meerderen in huis plaatst. Anders is de kans groot dat je huisdier aan bijvoorbeeld je meubels of gordijnen gaat krabben. Hier worden ze uiteraard niet mooier van. Een gemiddelde krabpaal vormt meestal geen toevoeging aan je interieur. De krabpalen uit deze collectie brengen daar verandering in. Een combinatie van neutrale kleuren, mooie materialen en schitterende ontwerpen maakt de krabpalen tot een genot om naar te kijken. Kies jij voor een krabpaal met een industrieel karakter of gaat je voorkeur uit naar een exemplaar met een Scandinavische look? Voor welk ontwerp je ook kiest, je maakt zowel je kat als jezelf blij.  

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Waarom een krabpaal van MiaCara?   

MiaCara heeft krabpalen in verschillende soorten en maten. Door het ontwerp van de krabpaal valt het in eerste instantie niet op dat er een in je woning staat. Deze is ook volledig één met de inrichting van je interieur. De verschillen in afmetingen zorgen ervoor dat je voor elk interieur een exemplaar vindt dat past bij de grootte van je huis en hoe groot je kat is. Bij MiaCara denken ze elk ontwerp tot in de puntjes uit en dat betekent dat hun krabpalen stevig staan en totaal niet wiebelen als je kat erop springt. Het is geen schande om een krabpaal van MiaCara in je woning neer te zetten. Mensen zetten krabpalen het liefst niet prominent in beeld, maar de ontwerpen van dit merk vallen goed in de smaak en zijn een genot om naar te kijken. Heb je al een mooi exemplaar op het oog?

Krabpalen van hoogwaardige kwaliteit

Het is belangrijk dat een krabpaal lange tijd meegaat. Eén van de kernwaarden van MiaCara is dat elk product kwalitatief in orde is. De ontwerpers achter dit merk zorgen ervoor dat het ontwerp goed in elkaar zit en de materialen de constructie versterken. Dat betekent dat niet alleen je kat jarenlang plezier heeft van een krabpaal. Je voorziet je eigen interieur namelijk van een waar meubelstuk voor je huisdier dat helemaal past bij de stijl in je interieur en als een huis staat. De open gedeelten in de krabpalen maken dat de kat heerlijk kan spelen in deze krabpaal en ondertussen goed in de gaten kan houden wat er in de (woon)omgeving gebeurt. 

Krabpalen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle krabpalen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar krabpalen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.