Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voedingskussens in alle soorten en maten

Door de verschillende dessins, kleuren en formaten kan het soms nog best lastig zijn om een exemplaar te vinden dat past bij wat je zoekt. Het is vooral belangrijk dat het voedingskussen jou en je kindje op de perfecte manier ondersteunt tijdens bijvoorbeeld het voeden. De voedingskussens zelf kunnen stuk voor stuk een andere vulling hebben: van stevig foam dat zich vormt naar de houding van je lichaam tot zachte polyestervezels. En dan kun je er nog voor kiezen dat het voedingskussen een onderdeel van het interieur vormt. Kijk naar de kleuren, de prints en de dessins om erachter te komen welk exemplaar past bij het interieur van bijvoorbeeld de baby- en woonkamer. De keuze is aan jou!

Zo houd je je voedingskussens schoon

Het is belangrijk dat een voedingskussen goed schoon blijft om vervelende vlekken en bacteriën tegen te gaan. En juist op het moment van voeden is de kans wat groter dat je kindje per ongeluk spuugt waardoor het hierop terecht kan komen. Gelukkig hebben de voedingskussens van Done by Deer een verstopte rits. Zo haal je de hoes er eenvoudig vanaf waardoor je zowel de hoes als de vulling kunt wassen op 30 graden. Handig om te weten: de voedingskussens kun je niet in de droger doen. De voedingskussens van Sebra zijn ook afneembaar en kun je zelfs op 60 graden wassen. Zo weet je zeker dat deze na afloop weer helemaal schoon is en als nieuw eruitziet.

Voedingskussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle voedingskussens van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.