Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Babynestjes met verschillende designs in één

Een greep uit onze collectie laat zien dat je kunt kiezen voor babynestjes met twee gezichten. We hebben het dan over babynestjes die je binnenstebuiten kunt keren waardoor je perfect kunt afwisselen. Dat geldt trouwens voor alle babynestjes van Done by Deer. Ideaal voor degenen die een design soms nogal snel zat zijn. Dan draai je hem toch even om? Deze babynestjes zijn niet alleen beschikbaar in verschillende designs, want binnen deze designs vind je ook een drietal kleuren waardoor er vast en zeker een exemplaar tussen zit dat bij jouw woonsmaak past. Naast dat je deze babynestjes eenvoudig vervoert naar de plek waar hij op dat moment van pas komt, kun je ze dus ook stylen in het design dat je op dat moment het meest aanspreekt.

Het gebruik van een babynestje

Een babynestje biedt de ultieme plek voor jouw kleintje om even helemaal tot rust te komen. Dit product kun je eigenlijk overal in huis neerleggen zolang de ondergrond vlak is. Babynestjes komen direct na de geboorte al goed van pas en kunnen je baby nog veel rustgevende momenten bieden tot in elk geval een half jaar daarna. Het handige aan een babynestje is wel dat je hem eenvoudig overal mee naartoe neemt. Het is een plek waar je kindje in kan slapen, speelt met zijn of haar speeltje en indrukken van buitenaf op kan doen. De babynestjes zijn gemaakt van kunststof en katoen waardoor ze voldoende comfort bieden en je ze met een gerust hart op de vloer neer kunt leggen.

Babynestjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle babynestjes van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.