Goods Wobble 75 vaas
Nog 2 op voorraad, kies bezorgdatum
 
€ 72
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Goods Wobble 75 vaas

Omschrijving

De Goods Wobble 75 vaas is ontworpen door Ton Haas.

Een vaas die een beetje wiebelt klinkt in eerste instantie misschien niet zo aantrekkelijk; straks valt hij nog om! Maar haak nog niet af en wees gerust; de Wobble 75 vaas van Goods zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan. Vanwege dit humoristische maar briljante idee maar en de subtiele en elegante uitvoering er van werd de Wobble gekozen als beste ontwerp door de jury van de ID Award.

De Wobble 75 vaas van Goods heeft een diameter van 24 centimeter en een hoogte van tevens 24 centimeter. Het is een ontwerp van Ton Haas. De vaas is gemaakt van glas en komt in twee kleuren: blauw of transparant (helder).

Dit product is onderdeel van de Goods Wobble serie.

Zoek je naast de Wobble 75 vaas van Goods een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wobble 75 vaas, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Merk Goods
Soort Goods vazen
Productfamilie Goods Wobble
Ontwerper Ton Haas
Afmetingen (b) 24.00 x (h) 24.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Herkomst Nederland
Opmerking Bekijk ook de andere 2 vazen uit de Wobble-serie. De Wobble is handgeblazen. Er kunnen daarom wat bubbeltjes in het glas zitten.

Sfeerafbeeldingen

Goods Wobble 75 vaas
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven