Goods Wobble 35 vaas
Nog 1 op voorraad
 
€ 72
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Goods Wobble 35 vaas

Omschrijving

De Goods Wobble 35 vaas is ontworpen door Ton Haas.

De Wobble zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan. Vanwege dit simpele maar briljante idee werd de Wobble gekozen als beste ontwerp door de jury van de ID Award. De Wobble-serie bestaat uit vazen in drie verschillende vormen. De Wobble 35 van Goods is ontworpen door Ton Haas.

Zoek je naast de Wobble 35 vaas van Goods een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wobble 35 vaas, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 24 x (h) 24 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Garantie In overleg
Merk Goods
Soort Goods vazen
Herkomst Nederland
Ontwerper Ton Haas
Opmerking Bekijk ook de andere 2 vazen uit de Wobble-serie. De Wobble is handgeblazen. Er kunnen daarom wat bubbeltjes in het glas zitten.

Sfeerafbeeldingen

Goods Wobble 35 vaas

Klantenreviews

Ik heb de vaas gekregen, wobble 35. Direct zie je de bijzondere vormgeving maar nadat je een boeket bloemen met een hele zware bloem erin in de vaas zet ben je verbijsterd. Het is werkelijk prachtig! De ranke hals laat je boeket prachtig uitkomen, en de scheefstand zorgt voor een stylische geheel.
JTL van Vliet 22 december 2014

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven