Naar boven

Winkel

In de winkel van Flinders in Zaandam werk je tussen en met de mooiste designproducten in een bijzonder inspirerend pand. De hele dag door kun je bezoekers enthousiasmeren over het interieurvak, het verhaal achter de producten en merken vertellen en helpen met hun vragen. Geen dag is hetzelfde in de winkel en daardoor is het werk ook zeer afwisselend. Je hebt de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren over bijvoorbeeld alles wat in de designbranche speelt en ons uitgebreide productassortiment. Los daarvan worden er wekelijks trainingen gegeven over producten, merken en verlichting. Het kan ook zo zijn dat je bij een van onze leveranciers op bezoek gaat om op locatie trainingen te volgen of buiten de deur bent om een inspiratieadvies bij te wonen en te geven. Heb jij ideeën voor onze winkel? We staan open voor ieders mening en ideeën als het gaat om bijvoorbeeld de winkel anders te stylen of een bepaalde trend in de spotlight te zetten. Verder vinden we het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste interieurtrends en je hier continu in blijft verdiepen door ook onze concullega’s in de gaten te houden. Deze input kunnen we niet alleen in de winkel gebruiken, maar ook in andere communicatieve uitingen als ons Flinders magazine en de nieuwsbrief. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

 

Werken bij de afdeling winkel

 


 

Mandy

Mandy - Teamleider Winkel

“ Werken bij Flinders is wat mij betreft een feestje! De omgeving is inspirerend en de producten zijn de allermooiste in hun soort. Om met die producten interieuradvies te mogen geven, is geweldig. We proberen zo veel mogelijk trainingen te organiseren zodat we de klanten goed kunnen helpen. Je leert veel over producten, materialen en het verkopen daarvan aan de klant. Om bij Flinders te werken, moet je geen 9-5 mentaliteit hebben en niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken. In ruil daarvoor krijg je mooie doorgroeimogelijkheden, leuke collega's en veel gezelligheid! Zo ben ik van parttime interieuradviseur naar teamleider van de winkel gegroeid. ”

Bekijk het Flinders team
Martin

Martin - Interieuradviseur

“ Ik werk al heel wat jaren met veel plezier bij Flinders en heb het bedrijf enorm zien groeien in die tijd. Met een jong, enthousiast team zijn we 24/7 bezig om op een creatieve en unieke manier ons te profileren voor een heel brede doelgroep die geïnteresseerd is in design. Wat mijn werk als interieuradviseur in de showroom zo afwisselend maakt, is dat elk persoon en interieur iets anders vraagt qua sfeer en gevoel. Hierdoor is elk plan een uitdaging met weer nieuwe inzichten en ideeën. En juist dit maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga en mijn creativiteit perfect kwijt kan in de werkzaamheden die ik doe voor dit mooie, snelgroeiende bedrijf. ”

Bekijk het Flinders team