Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small

  Omschrijving

  Dit is de Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small.

  De fleurige vaas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en ieder met een vrolijk en handgeschilderde afbeelding. Ook zonder bloemen, brengt de Wheat Straw vaas leven in de brouwerij!

  Wheat Straw sphere getest door Flinders:

  Bij het bekijken van de vaas via onze webwinkel leek de Wheat straw sphere van Pols Potten een beetje een suf ding. Je weet wel, Zo'n vaas die je nooit gebruikt en angstig verstopt mocht je hem ooit cadeau krijgen. Afgelopen week heb ik de vaas voor het eerst in het 'echt' mogen aanschouwen. Wat een mooi exemplaar bleek dat. De prachtige bolling van de vaas is niet vast te leggen op een foto. Hierdoor komt de Wheat straw sphere online eigenlijk niet tot zijn recht. In de showroom staat nu een prachtig zwart exemplaar. Heerlijk om in je bezit te hebben en elke dag naar te kunnen kijken.

  Zoek je naast de Wheat Straw sphere vaas small van Pols Potten een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Pols Potten. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wheat Straw sphere vaas small, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Merk Pols Potten
  Soort Pols Potten vazen
  Afmetingen (h) 29.5 x (Ø) 25 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Porselein (aardewerk)
  Garantie Tot aflevering
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small

  Klantenreviews

  Ik heb de vaas als cadeau gekocht voor mijn vrouw. Werkelijk prachtige vaas. Hij kwam goed verpakt aan, gelukkig :-)
  Brian 27 oktober 2011

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven