Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Design van Wever & Ducré

Het verhaal van dit Belgische merk begint in de jaren 80. Een groep jonge ondernemers besloot een bedrijf in verlichting te beginnen en een van de eerste keuzes die gemaakt moest worden was natuurlijk de naam. Als je de naam Wever & Ducré ziet verwacht je dat dit twee achternamen zijn, maar dat is niet het geval. Het is een samensmelting van de eerste letters van de kernwaarden van het bedrijf: WErklust, VERtrouwen, ENthousiasme, DUrf en CREativiteit. Deze woorden zijn tot de dag van vandaag de basis van de filosofie van het merk. Het bedrijf biedt een collectie verlichting aan die goed past in een huiskamer, maar ook in een hippe club. Ze halen inspiratie uit mensen met gevoel voor schoonheid die waarde hechten aan kwaliteit. En dat is precies wat de lampen van Wever & Ducré zijn; mooi en van de beste kwaliteit.

Stijlvolle Wever & Ducré Selo lampen

De Selo serie bestaat uit drie verschillende lampen die allemaal voorzien zijn van een geïntegreerde LED module. Ze verschillen niet in formaat van elkaar, maar in vorm. Naast de klassieke ronde vorm die schuin afloopt, is er ook de Selo 3.0 hanglamp LED. Deze is ook schuin en rond, maar heeft een kartelreliëf dat hem net nog wat traditioneler en extra speciaal maakt. De meest moderne vorm van de drie is de Selo 2.0 hanglamp LED. Deze begint bovenaan rond, maar loopt uit in een vierkant wat hem net een wat stoerder uiterlijk geeft. Het bijgeleverde zwarte snoer van deze lampen is wel 4 meter lang dus er is genoeg ruimte om te spelen met de hoogte waarop je hem ophangt. Ook leuk wanneer je er meerderen koopt en hiermee varieert voor een speels effect.

Wever & Ducré Selo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle producten uit de Wever & Ducré Selo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.