Naar boven

Weltevree Patio

Met de Weltevree Patio serie wil je niets liever dan naar buiten. Deze buitenmeubels geven je namelijk het ultieme zomergevoel mee. In je tuin, terras of balkon: je ziet jezelf al relaxen met een koel drankje en je favoriete boek in je hand. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Weltevree Patio Original bank. Deze Patio Original is eigenlijk eerder een vakantiehuisje dan een bank. Ideaal voor een beetje privacy of wat beschutting tegen de zon. Wil je je drankje of tijdschrift ergens kwijt? Dan is de Weltevree Patio bijzettafel de perfecte aanvulling voor elke bank van Weltevree Patio. Alle Weltevree Patio meubels zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Indigo, Rich Saffron, Green Hill en Naked. En bovendien zijn ze gemaakt van het duurzame Accoya hout. Zo gaan ze echt jarenlang mee!

Het Nederlandse Weltevree

Weltrevree is een designlabel van Nederlandse bodem. In 1999 lanceerden ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff het eerste ontwerp van Weltevree, dat direct een daverend succes werd. Het was de Stonestove, ontworpen door Dick van Hoff. Deze betonnen buitenkachel was nog niet eerder geproduceerd voor de consumentenmarkt en werd zo een ‘gat in de markt’. De Stonestove sluit perfect aan op de waarden die centraal staan binnen Weltevree: kwaliteit, functionaliteit en een gevoel van weldaad. Tel daarbij op dat Weltevree specifiek producten ontwikkelt voor onze leefomgeving, waarin primaire verlangens belangrijk zijn. Warmte, ruimte en beweging; dat zijn de eigenschappen die je terug ziet in de ontwerpen van het Nederlandse designmerk. Juist omdat de Weltevree producten worden ontwikkeld voor een specifiek doeleinde, zijn ze eigenzinnig en origineel. Je haalt dus altijd een uniek voorwerp in huis.  Zo ook de Weltevree Patio fauteuil.  Deze fauteuil past perfect bij de huiselijk omgeving van een tuin, (dak)terras of balkon maar ook in een (strand)café of restaurant staat de fauteuil goed!

Weltevree Patio klassiekers

Sommige klassiekers zijn in al hun eenvoud juist bijzonder. De Weltevree Patio bank 2-3 zits is hier een perfect voorbeeld van. De rugleuning van de bank is een beetje schuin waardoor je er lekker in kunt wegzakken. Style de Weltevree Patio bank het af met wat fleurige kussens, et voilá: jij hebt de ultieme designklassieker voor buiten! En hoe meer zielen, hoe meer vreugd: de Weltevree Patio bank 4-5 zits is er voor jou, plús drie of vier vrienden. Zo heb jij met deze grote Patio bank de gezelligste zomeravonden en de beste vriendenbarbecues deze zomer. De banken uit de Weltevree Patio collectie worden geleverd als flatpack en zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten!

Weltevree Patio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree Patio serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Weltevree Patio product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.