Goods Watt wandlamp
Ruim op voorraad
 
€ 19,50
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Goods Watt wandlamp

Omschrijving

De Goods Watt wandlamp is ontworpen door Henk Stallinga.

De Goods Watt wandlamp is even simpel als veelzijdig. Je steekt de stekker in het stopcontact en er is licht. En als je bent uitgekeken op de vorm, draai je het snoer zo in een andere vorm. Recht omhoog, omlaag, een spiraal, een kronkel of de eerste letter van je naam. Noem het en je buigt het. Ga voor een leuk effect door de lamp te combineren met een bijzonder gevormde lichtbron.

De Goods Watt wandlamp is 42 centimeter lang. De wandlamp is gemaakt van kunststof, de kleur is zwart. Het snoer van de lamp is gemakkelijk buigzaam in allerlei vormen. De lamp kan natuurlijk goed in de woonkamer of keuken, maar denk ook eens aan de kinderkamer of extra lampje bij de werktafel. Deze wandlamp heeft een E14-fitting en wordt exclusief lichtbron geleverd.

Zoek je naast de Watt wandlamp van Goods een andere wandlamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Watt wandlamp, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Merk Goods
Ontwerper Henk Stallinga
Afmetingen (l) 42.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Goods Watt wandlamp

Klantenreviews

gewoon doen ! het is een leuk lampje, simpel en chique.
ik heb er bij Hornbach een zwart lampje bij gekocht en het
effect is ++leuk.
tjerk 22 december 2011
Dank Flinders voor de snelle levering. Leuk lampje voor in de hal. Ik heb er vier gekocht. Je moet wel zelf even de lamp zelf kopen.
B haverkamp 30 april 2011

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven