Naar boven

Warm Nordic Herringbone

Tafels met een tafelblad van tegels. Het klinkt wat oubollig, maar het is Warm Nordic gelukt deze trend uit de jaren 60 een upgrade te geven en met een moderne variant te komen. Kun je dit haast niet geloven? Bekijk dan de Warm Nordic Herringbone serie en je kunt het zo met eigen ogen zien. Het geheim zit hem in de kwaliteit, het vakmanschap en de eenvoud. Smalle langwerpige tegels in rijke effen kleuren zijn met de hand in een klassiek visgraatpatroon gelegd. Met de Herringbone eettafel heb je een uniek stuk in huis: een echte eyecatcher in de woonkamer of in de keuken. Super handig ook, want wanneer er een fles rode wijn omgaat hoef je je geen zorgen te maken over vlekken die in het hout trekken. Je haalt namelijk eenvoudig een vaatdoekje over het oppervlak. Ook onderzetters zijn niet meer nodig. Kortom, een echte stoere tafel waar aan geleefd mag worden.

De wartme van Warm Nordic

Het merk Warm Nordic wil graag de Deense warme gezelligheid en bijpassende ontwerpstijl bij de mensen thuisbrengen. Frantz Longhi, de oprichter van het merk, begon jaren geleden klassiekers uit het Scandinavische design te sparen. De stukken uit zijn verzameling werden ook voor de inrichting van verschillende restaurants gebruikt en de reacties hierop waren zo enthousiast dat het idee van Warm Nordic ontstond. Want de vraag naar de oude ontwerpen bleek nog te bestaan, het aanbod was alleen erg schaars. Daarom blaast Warm Nordic de oude klassiekers nieuw leven in en brengt ze, in samenspraak met de nabestaanden, opnieuw op de markt. Daarnaast bevat de collectie ook werk van nieuw ontwerptalent. Zij maken immers de klassiekers van de toekomst. En de Herringbone serie is daar een goed voorbeeld van.

Warm Nordic Herringbone serie: tijdloos en elegant

De Herringbone serie is ontworpen door Charlotte Høncke. Een ontwerpster die altijd op zoek is naar een tijdloze esthetiek in haar ontwerpen. Ze grijpt daarbij terug naar elementen uit het verleden die ze naar het nu brengt. Ze gebruikt pure vormen en lijnen en zorgt dat het ontwerp altijd een rijk detail heeft zodat het ook warmte krijgt. Dit alles is heel erg goed terug te zien in de Herringbone serie. De Herringbone bijzettafel is met zijn strakke vormen en metalen frame modern en tijdloos. De smalle tegels in het visgraatpatroon zorgen ook voor een luxe en elegante uitstraling. Zet de Herringbone Console Table bijvoorbeeld in de kamer langs een lege muur met een bloemenvaas erop of in de gang voor een mooie entree.

Warm Nordic Herringbone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Herringbone collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.