Over Warm Nordic

Dit Deense merk heet niet voor niets Warm Nordic. Alhoewel het in Denemarken buiten erg koud kan zijn, is de sfeer binnen heel warm. Zachte kleuren, warme materialen, vriendelijke mensen en een knisperend haardvuur. Het Deense woord ‘hygge’, wat in de buurt komt van het Nederlandse woord gezellig, wordt dan ook steeds bekender buiten Denemarken. Het is precies dit gevoel dat het merk wil uitstralen en bij de consument thuis wil brengen. Dit doen ze met een uitgebreide collectie van meubels, verlichting en accessoires. De collectie is een mix van vroeger en nu. Het merk blaast klassiekers nieuw leven in en tegelijkertijd geeft het huidige ontwerptalent een platform. Daarmee verkopen ze nu al de klassiekers van de toekomst.

Warm Nordic Fried Egg fauteuils met een kenmerkend design

Wanneer het model van de Fried Egg stoel je aanspreekt, kan het bijna niet anders dan dat je een versie vind die in jouw interieur helemaal tot zijn recht komt. Alsof hij speciaal voor jou gemaakt is. Er is namelijk een heel divers aanbod in de stoffen en kleuren waarmee de teakhouten stoel gestoffeerd is. Zo kun je voor een effen kleur gaan in dezelfde toon als de rest van je interieur of juist een kleur kiezen die in contrast staat met de rest zodat de stoel extra opvalt. Je kunt ook de Fried Egg Sheepskin fauteuil kiezen: extra warm voor de koukleumen onder ons. Alle stoffen komen van kvadrat, de bekendste textielproducent voor interieur. De stoffen zijn dus allemaal van de beste kwaliteit. Neem snel een kijkje tussen alle opties en kom erachter of jouw perfect gebakken eitje ertussen zit.

Warm Nordic Fried Egg bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Fried Egg collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.