Over Warm Nordic

Dit Deense merk heet niet voor niets Warm Nordic en niet Cold Nordic. Alhoewel het in Denemarken buiten erg koud kan zijn, is de sfeer binnen warm en gezellig. Met zachte kleuren, warme materialen, vriendelijke mensen en een knisperend haardvuur. Het Deense woord ‘hygge’, wat in de buurt komt van het Nederlandse woord gezellig, is wat het merk wil uitstralen en bij de consument thuis wil brengen. Dit doen ze met een uitgebreide collectie van meubels, verlichting en accessoires. De collectie is een mix van vroeger en nu. Het merk blaast Deense designklassiekers nieuw leven in en produceert daarnaast nieuwe ontwerpen van hedendaags talent. Ze verkopen dus de klassiekers van vroeger en die van de toekomst.

Beak Bird woondecoratie van Warm Nordic

Een belangrijk onderdeel van Warm Nordic is het opnieuw produceren van Deense designklassiekers. Dat gaat in nauw overleg met de nabestaanden van de oude meesters en dan gebeurt het wel eens dat er een onverwachte schat opduikt. Zo had Warm Nordic contact met de familie van Svend Aage Holm-Sørensen om ontwerpen van zijn lampen nieuw leven in te blazen toen er ineens prachtige houten vogels van de zolder kwamen. De ontwerpen van Svend Aage Holm-Sørensen laten zijn creativiteit en veelzijdigheid zien. Het besluit een groot publiek van deze vogels te laten genieten was vervolgens snel gemaakt. Het is dus nu bijna zestig jaar later mogelijk een van deze houten beeldjes thuis op het dressoir of in de kast te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de Beak Bird Tall Heron.

Warm Nordic Beak Bird bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Beak Bird collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Warm Nordic
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad