Naar boven

vtwonen tafels

De collectie vtwonen tafels bestaat uit een stel items die compleet van elkaar verschillen. De vtwonen Circle XL tafel 150 is een absolute aanwinst voor in je woonkamer of eetkamer. Door de hoogte van 75 centimeter en de diameter van 150 centimeter komt deze tafel uitstekend van pas tijdens een heerlijk diner met het gezin, een relaxsessie met je favoriete boek of een ochtendje thuiswerken op je laptop. Waar kun jij deze tafel goed voor gebruiken? Hij biedt zonder twijfel genoeg plek voor een aantal van je vrienden en/of familieleden. Naast dat deze tafel logischerwijs functioneel is, is het ook een genot om naar dit item te kijken. Het onderstel is sierlijk en wordt ondersteund door drie tafelpoten. De combinatie van eikenhout voor het tafelblad en staal voor het onderstel, zorgt ervoor dat je graag naar deze tafel kijkt. Bekijk alle vtwonen tafels voor de juiste keuze. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over vtwonen

Ruim vijftig jaar geleden begon vtwonen als maandelijkse hobbygids. Het Nederlandse vtwonen is inmiddels veel meer dan alleen dat. We hebben het eigenlijk over een grote autoriteit op het gebied van wonen. Naast een magazine is er ook een website en blog die tal van verschillende huishoudens dagelijks inspireert. Met de televisieprogramma’s die ze ook al een aantal jaren hebben, proberen ze de kijkers op allerlei mogelijke manieren te inspireren en helpen. Los daarvan doet vtwonen het ook goed als merk binnen de woonwereld. Dit merk heeft ook een eigen collectie designproducten die je terugvindt in de collectie van Flinders. Van tafels tot kasten en van krukken tot vitrinekasten. Stuk voor stuk producten die goed van pas kunnen komen in een woning. De Grip en Junior series zijn absoluut de moeite waard om eens een kijkje in te nemen.  

Eigentijdse vtwonen tafels

Naast de (eetkamer)tafel vind je in de collectie van vtwonen een totaal ander exemplaar: de Store tafel 150x60. Dit product oogt in eerste instantie niet als een doorsneetafel, maar meer als een bureau. En dat is nu net waar je hem het best voor kunt inzetten. Het bureau is niet alleen handig zoals je mag verwachten, maar ook heel mooi. De verschillende laden bieden je de mogelijkheid om genoeg rommel in op te bergen. Je hebt deels ook zelf in de hand hoe dit bureau eruit komt te zien: plaats jij het ladeblok links of rechts? De vtwonen tafels zijn zoals je hebt gezien totaal verschillend van elkaar, maar wel een aanwinst voor elke ruimte.

vtwonen tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van vtwonen. Dat betekent dat wij alle vtwonen tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke vtwonen tafels en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.