vtwonen krukken

De vtwonen krukken hebben een bijzonder mooi ontwerp. Ze verschillen ontzettend van elkaar qua stijl, maar passen beide toch in vrijwel elk interieur. Het voordeel van een kruk is dat hij een extra zitplaats biedt, maar je kunt hem ook als bijzettafel inzetten. De vtwonen Grip kruk 34 is daar een mooi voorbeeld van. Het is in elk geval zeker dat je met deze kruk grip op je interieur krijgt. Heb je het handvat in het tafelblad al ontdekt? Dit leuke detail zorgt ervoor dat je hem eenvoudig verplaatst naar de plek waar hij jou het best van dienst kan zijn. Hij heeft een hoogte van 46 centimeter en een diameter van 34 centimeter. Hierdoor vraagt hij niet al teveel ruimte van je, maar kun je niet om hem heen. En dat is maar goed ook, want het is geen straf om een blik te werpen op deze kruk. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van vtwonen

Ooit begonnen als maandelijkse hobbygids, in die tussentijd een grote groei doorgemaakt en inmiddels een enorme autoriteit op het gebied van wonen in Nederland. Het Nederlandse vtwonen heeft een magazine, website en blog waarmee ze huishoudens dagelijks inspireren. Dit ondersteunen zij met de televisieprogramma’s die ze hebben. Logischerwijs gaan deze ook over alles wat met het interieur te maken heeft waardoor ze de kijkers kunnen inspireren en helpen. Het merk vtwonen voert een eigen collectie die je ook bij Flinders in het assortiment vindt. Deze collectie bestaat uit onder meer tafels, krukken en kasten. Een collectie waar je eigenlijk alle kanten mee op kunt en daarom zijn de Grip en Junior series zeker de moeite waard. De toegankelijke vtwonen krukken komen in verschillende ruimtes tot hun recht.

Bijzonder mooie vtwonen krukken

Een kruk van vtwonen is meer dan alleen een kruk. Zo is de Grip kruk lekker multifunctioneel. Dat geldt net zo goed voor de vtwonen Spider kruk. Het onderstel is fraai vormgegeven en hierdoor past deze kruk uitstekend in een industrieel of stoer interieur. Hij past zich daarnaast eenvoudig aan de ruimte waarin hij staat aan. Zo ondersteunt hij je op een diner met vrienden met een extra zitplaats in je eetkamer terwijl hij je in je woonkamer kan voorzien van een extra tafeltje waar je wat hapjes en drankjes op kunt zetten. Ben jij er al over uit welke kruk jouw voorkeur heeft? De vtwonen krukken zien er totaal anders uit, maar zijn beide een aanwinst voor in je interieur.

vtwonen krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van vtwonen. Dat betekent dat alle vtwonen krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven