Naar boven

Actie: gratis Ottoman bij Grand Repos loungestoel van Vitra

Je ontvangt nu de Ottoman cadeau bij aankoop van de Grand Repos loungestoel van Vitra. De actie geldt t/m 31 januari 2022.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Vitra: klassiek tot modern

Vitra is een uniek design label dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren vijftig produceert het bedrijf prachtige design meubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Design klassiekers kent Vitra meer dan genoeg, maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie. Wat dacht je van de Vitra Place sofa? Deze lage loungebank met royale kussens is helemaal van nu.

Wegkruipen in de Vitra sofa

Naast de Suita sofa zijn er nog twee Vitra sofa’s in de gelijknamige collectie: de Suita sofa tweezitter en de Suita Club sofa. Deze laatste heeft een egale zitting en arm- en rugleuningen die van dezelfde hoogte zijn. Zo kun je extra lekker zitten op je eigen Vitra sofa. Geven die hoge leuningen jou juist een veilig gevoel? Kijk dan ook eens naar de Alcove Plume driezitter sofa  en de Alcove driezitter sofa. In deze prachtige Vitra sofa’s kun je heerlijk wegkruipen dankzij de hoge rug- en armleuningen. Naast een driezitter is deze Vitra sofa ook leverbaar als tweezitter en als fauteuil. Ook is er een bijpassende ottoman leverbaar. 

Lage landen

Misschien ben je meer van de lage sofa’s. Ook dan zit je goed bij Vitra. Neem de Polder Sofa bank. Deze kleurrijke Vitra sofa is ontworpen door de Nederlandse topontwerpster Hella Jongerius en geïnspireerd op de langgerekte stukken polder die je in ons landschap vindt. Het vlakke en lage ontwerp van deze Vitra sofa zorgt ervoor dat je heerlijk languit kunt liggen. De bank heeft een houten frame, een vulling van polyurethaanschuim met veren en polyesterfleece en is verkrijgbaar in vier verschillende stof- en kleurencombinaties: red, green, golden yellow en night blue. De armleuning kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Vitra sofa

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra sofa kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra sofa en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra sofa, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Vitra