Naar boven

Vitra Planophore

In de kasten uit de Vitra Planophore collectie komen al je spullen tot hun recht. En zelfs je mooiste spullen worden in deze open kasten nog net een beetje mooier. De Vitra Planophore Wide laag kast is daar een voorbeeld van. Deze kast is 238 centimeter breed, 83 centimeter hoog en 41,4 centimeter diep. In deze kast kun je in elk geval ook een hoop boeken kwijt. Maar waar komt de naam van deze collectie eigenlijk vandaan? Het zit zo: de oorspronkelijke Planophore uit 1871 was het eerste stabiele vliegtuigmodel. De massieve planken waar deze kast uit bestaat, lijken te zweven boven de panelen en doen denken aan de vleugels van een vliegtuig. Kortom, het is een prachtige verschijning die hartstikke stabiel is. En dat mag je ook van een echte designkast verwachten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Stijlvolle Vitra Planophore kasten

Weet je niet zo goed wat je met een wand in je huis aan moet? Dan kan de Vitra Planophore Wide hoog kast je misschien goed van dienst zijn. Deze kast kan niet alleen dienen als boekenrek, maar ook als roomdivider bijvoorbeeld. Deze prachtige panelen kun je neerzetten zoals je het zelf voor ogen hebt. De kast is ook 238 centimeter breed en 41,4 centimeter diep, maar gaat maar liefst 162,5 centimeter de hoogte in. De planken zijn gemaakt van massief geolied hout en zijn 32 millimeter dik. Deze kast is voorzien van viltglijders waardoor je vloer geen vervelende krassen oploopt. Hoe zou jij deze kast indelen en waar zou hem neerzetten? Keuzes genoeg in elk geval.

Vitra Planophore bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle kasten uit de Vitra Planophore collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze kasten van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.