Naar boven

Vitra Marshmallow

De Vitra Marshmallow collectie is een ode aan een van de meest iconische banken uit de designgeschiedenis. Deze Vitra Marshmallow collectie bevat zowel de Marshmallow bank in zijn volle glorie, als de miniatuur van de bank. De Marshmallow Sofa is ontworpen door George Nelson. George Nelson was voor zijn samenwerking met Vitra een tijd werkzaam bij Herman Miller; een andere grote speler in het designlandschap. In 1957 ging hij met Vitra in zee en daar kwam de Marshmallow Sofa uit voort. Deze bank is anders dan alle andere banken. Hij bestaat namelijk uit achttien kussens in verschillende kleuren die dankzij het stalen zwarte frame samen een bank vormen. Ben je benieuwd wat deze collectie jou nog meer kan bieden? Bekijk dan het complete aanbod! 

Vitra

Het designlabel Vitra heeft wortels in Zwitserland, waar het familiebedrijf ruim tachtig jaar geleden is opgezet. Inmiddels is Vitra uitgegroeid tot een van de bekendste spelers in het designlandschap. De producten van Vitra worden momenteel in meer dan tachtig landen over de hele wereld verkocht. Het succes van Vitra kan verklaard worden door de visie en kernwaarden van het bedrijf. Vitra streeft er namelijk naar om altijd te blijven vernieuwen en innoveren. Daartoe worden samenwerkingen aangegaan met de beste ontwerpers. In combinatie met tientallen jaren vakmanschap van Vitra zelf resulteert dit in de meest originele en innovatieve producten en projecten. Daarnaast is duurzaamheid voor Vitra eveneens van groot belang. Daarom zijn de processen en producten zo ontworpen, dat verspilling geminimaliseerd wordt en de gebruiksduur zo lang mogelijk is. Dit is goed voor het milieu én goed voor jou. Jij haalt immers een product in huis dat nog jaren mee zal gaan.

Vitra Marshmallow collectie: klein maar fijn

De Vitra Marshmallow collectie bestaat uit een serie producten die je gezien moet hebben. Ben jij inmiddels helemaal fan geworden van de Marshmallow Sofa, maar heb jij geen plekje meer over voor deze bank? Wees niet getreurd, want ze hebben bij Vitra ook aan jou gedacht. De Marshmallow Sofa is er namelijk ook in een kleiner formaat: de Marshmallow Sofa miniatuur. Dit is een exacte kopie van het origineel alleen dan zes keer zo klein. Zo kunnen jij en jouw glazuur samen wegsmelten bij het zien van dit zoete ontwerp. Vraag jij je misschien af wat voor een bijzondere samenwerkingen Vitra nog meer is aangegaan? Neem dan snel een kijkje bij de banken van Vitra. Zo ontdek je direct een aantal prachtexemplaren die een genot zijn om naar te kijken.

Vitra Marshmallow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Marshmallow  collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.