Naar boven

Actie: gratis Ottoman bij Grand Repos loungestoel van Vitra

Je ontvangt nu de Ottoman cadeau bij aankoop van de Grand Repos loungestoel van Vitra. De actie geldt t/m 31 januari 2022.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Kleur in huis met de Vitra Maharam kussens

Wie weet ben je meer op zoek naar kussens die wat kleur in je woning aanbrengen. Daar kan het Vitra Millerstripe multicolored bright kussen 43x43 je goed bij helpen. Dit kussen bevat zo ongeveer alle kleuren van de regenboog en brengt graag wat extra gezelligheid in huis. Door de hoeveelheid kleuren kun je oneindig mixen en matchen met andere kussens in enkel een van deze kleuren of een aantal. Zo kom je uiteindelijk tot een prachtig geheel. Een kussen die er prima naast past is het Vitra Names crimson on white kussen 43x43. Dit kussen is ontworpen door Alexander Girard. Dit wit-rood gekleurde kussen is een aanwinst voor ieder interieur. Ben jij er al uit wat er op dit kussen staat?

Vitra Maharam bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle kussens uit de Vitra Maharam collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Vitra Maharam collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Maharam producten van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.