Vitra Leather Grand

Grand wil in dit geval zeggen: van de allerbeste kwaliteit. Leather Grand is een semi-aniline leersoort van 100% runder-nappaleer met een natuurlijke textuur. Omdat bij een semi-aniline behandeling het leer maar een lichte looibehandeling heeft gehad, is het oppervlak nog erg natuurlijk. Dat maakt dat dit leer erg zacht en comfortabel is.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Dit leer is te verkrijgen in tien mooie kleurvarianten, waarvan er vijf met siernaad en vijf zonder naad zijn. Het leer heeft een dikte van 1.5 tot 1.7 millimeter en een lichtvastheid van 5. Je kunt vlekken het best verwijderen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel, om daarna de plek meteen te drogen.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Leather Grand gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven