Vitra Graphic Boxes

De Vitra Graphic Boxes komen net zoals de andere producten van Vitra voort uit een mooi verhaal. We bedoelen dan geen sprookje, maar een waargebeurd verhaal. Bij de originele Vitra Graphic Boxes begon het allemaal bij de designer Alexander Girard die veel voor Vitra heeft ontworpen. Bij zijn uitgebreide nalatenschap zaten enorm veel mooie opvallende motieven. De familie van Girard en Vitra hebben hieruit een aantal gekozen die nu op de Graphic Boxes opbergdozen stralen. De opbergdozen stralen nu dus al aan de buitenkant, jij hoeft er alleen nog maar een mooie inhoud in te doen. Zo zal de Graphic Boxes Flower opbergdoos set naast een opbergdoos, een mooi cadeau zijn of een prachtige verpakking voor een cadeau. Hetzelfde geldt voor de Vitra Graphic Boxes Love opbergdoos set!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vitra

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in het bergachtige Zwitserland. Sinds de jaren 50 worden hier al de mooiste designproducten ontworpen en geproduceerd. Denk hierbij aan alle unieke designmeubels, woonaccessoires en verlichting. Bij Vitra werken ze met een aantal verschillende ontwerpers. Hierdoor bezitten ze met z’n allen enorm veel technische kennis. Hieruit komen de prachtige kwalitatieve producten voort die ook nog eens op een duurzame manier geproduceerd worden. Duurzaamheid is namelijk een belangrijk standpunt van Vitra. Met productievestigingen in de Verenigde Staten, Duitsland, China en Japan is het meer dan logisch dat de unieke producten van Vitra over de hele wereld worden verkocht. Waarschijnlijk ben je al een aantal keer Vitra producten tegengekomen zonder dat je het door had!

De Tree of Life van Vitra

De van karton en papier gemaakte opbergdoos, de Vitra Graphic Boxes Tree of Life opbergdoos, heeft net zoals de andere opbergdozen een mooi motief. Het is dan ook vrij logisch waarom de opbergdoos de naam “Tree of Life” heeft gekregen. De man en de vrouw, de vogels, het groen van de bomen, de bloemen en de engelen, alles heeft te maken met het leven. Het leuke is dat er ontwerpen van de ontwerper zelf, Alexander Girard, in terugkomen. Zo heeft hij veel houten poppen ontworpen en gemaakt. De poppetjes die je op de opbergdoos ziet staan, zijn gebaseerd op zijn poppencreaties. Niet alleen de vormen, maar ook de kleuren komen overeen.

Vitra Graphic Boxes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Graphic Boxes collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven