Naar boven

Vitra All Plastic

De Vitra All Plastic collectie bestaat uit een stel stoelen die zijn ontworpen door Jasper Morrison. Deze kunststof stoelen hebben een vleugje geschiedenis in zich. De vorm van de stoel is namelijk (bijna) al zo oud als de weg naar Rome. Stoelen in deze vorm zien we al tientallen jaren in cafés en eetkamers overal ter wereld. Oftewel: een echte klassieker, maar dan in een nieuw jasje gestoken. De keuze van het materiaal is helemaal van deze tijd. De Vitra All Plastic stoel met viltglijders is één van de stoelen uit deze collectie. De viltglijders zijn erg geschikt voor op een harde vloer. Je vloer wordt zo optimaal beschermd tegen vervelende krassen. Deze blikvanger komt goed tot zijn recht in de woonkamer, maar ook in de eetkamer of werkkamer. Weet jij het al?

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra All Plastic stoelen voor binnen én buiten

De ontwerper van deze stoelen heeft overal aan gedacht. Zo heeft hij ook een stoel op de markt gebracht speciaal voor als je tapijt in huis hebt liggen. Het gaat om de Vitra All Plastic stoel met tapijtglijders. Heb je nog wel eens ruimte te kort? Dan zijn deze stoelen ideaal, want je kunt ze namelijk stapelen. Doordat deze fraaie stoelen zijn gemaakt van kunststof, zijn ze hartstikke duurzaam en kun je ze zowel binnen als buiten gebruiken. Aan comfort is ook gedacht. De rugleuning is een beetje flexibel om het zitcomfort te kunnen garanderen. Deze stoel heeft een breedte van 42,5 centimeter, een diepte van 46 centimeter en een hoogte van 76 centimeter. Van deze stoelen geniet je het hele jaar door zowel binnen als buiten.

Vitra All Plastic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stoelen uit de Vitra All Plastic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke stoel uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze stoelen van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.