Vitra Plywood Model A mobiel

(5,0)
1 / 3 1 / 3 € 139 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Vitra Plywood Model A mobiel is ontworpen door Alexander Girard.

De Plywood Model A mobiel van Vitra wordt gemaakt van zwart gelakt vliegtuigmultiplex. Hij heeft een breedte van 32 centimeter, een hoogte van 40 centimeter en weegt slechts 0,3 kilo.

Specificaties

Afmetingen: (b) 32 x (h) 40 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Hout
Garantie: 2 jaar
Merk: Vitra
Ontwerper: Alexander Girard
Herkomst: Zwitserland
Productsoort: Vitra accessoires
EAN: 4055737042683

Carlijn van Flinders vertelt:

Carlijn van Flinders vertelt:

De Plywood Model A mobiel is een schoolvoorbeeld van een geslaagd experiment. Op een dag in de jaren ’40 van de vorige eeuw begon het ontwerpersechtpaar Ray en Charles Eames te experimenteren met multiplex. Ze wilden op deze manier hun techniek met het destijds nieuwe materiaal verbeteren. De organische en tegelijkertijd grafische vormen hebben sterke overeenkomsten met het andere werk van vooral Ray Eames. Ze waren blij met de resultaten van hun experiment, want het echtpaar Eames hing de mobiles aan het plafond van hun appartement in Los Angeles. Dankzij Vitra kun jij dat nu ook doen!

Productreviews

  • Hartstikke leuk object! En omdat het licht beweegt is het beeld steeds anders.
  • Annemarie Born

Tips, advies en trends

Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont Vitra Home Stories for Winter Vitra Home Stories for Winter Benieuwd naar de trends van Vitra? In dit artikel ontdek je de nieuwe producten van dit merk en kom je erachter dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Woontrend: Cozy Home Woontrend: Cozy Home In de woontrend Cozy Home komen diverse behoeften samen en speelt ons huis een prominente rol. Met deze trend haal je warmte, eenheid en rust in huis. Meer inspiratie
Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.

1860 Plywood Model A mobiel

Hartelijk dank, Plywood Model A mobiel is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen

Er is iets fout gegaan met het toevoegen van het product. Probeer het later opnieuw