Naar boven

Vitra Planophore Wide laag boekenkast

/ 12 / 12
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 11 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Vitra Planophore Wide laag boekenkast is ontworpen door E. Barber & J. Osgerby.

De Planophore Wide laag kast van Vitra heeft een breedte van 238 centimeter, een hoogte van 83 centimeter en een diepte van 41,4 centimeter. De planken van de kast zijn 32 millimeter dik en zijn gemaakt van massief geolied hout. Deze zijn verkrijgbaar in naturel eiken of gerookt eiken. De panelen zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in mat geanodiseerd of basic dark. De kast is voorzien van viltglijders.

Specificaties

Afmetingen: (b) 238 x (d) 41,5 x (h) 83 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Aluminium (metaal)
Garantie: 1 jaar
Merk: Vitra
Downloads: Productinformatie
Ontwerper: E. Barber & J. Osgerby
Herkomst: Zwitserland
Productsoort: Vitra kasten
EAN:

Cees van Flinders vertelt:

Cees van Flinders vertelt:

De Planophore Wide laag kast van Vitra is zowel een boekenrek als een ‘roomdivider’. Het is maar net hoe je de panelen neerzet. De massieve planken die lijken te zweven boven de panelen, doen denken aan de vleugels van een vliegtuig. En dat is dan ook waar de kast zijn naam aan te danken heeft. De oorspronkelijke Planophore uit 1871 was het eerste stabiele vliegtuigmodel. En stabiel, dat is deze kast zeker. Naast dat het een prachtige verschijning is natuurlijk.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6

Meer uit de Planophore serie

Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.