Naar boven

Vitra Maze kussen 40x40

/ 5 / 5
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 11 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Het Vitra Maze kussen 40x40 is ontworpen door Alexander Girard.

Het Maze kussen van Vitra heeft een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Het kussen is gemaakt van 100% katoen en is leverbaar in vier kleuren: geel, roze, blauw en zwart.

Specificaties

Vorm: Vierkant
Afmetingen: (l) 40 x (b) 40 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Katoen
Garantie: 2 jaar
Downloads: Onderhoudstips
Productinformatie
Merk: Vitra
Ontwerper: Alexander Girard
Herkomst: Zwitserland
Productsoort: Vitra accessoires, Vitra kussens
EAN:

Cees van Flinders vertelt:

Cees van Flinders vertelt:

Met het Maze kussen van Vitra kan je met een gerust hart een doolhof inlopen. Je hebt een mooie plattegrond en kan precies zien waar je heen moet lopen. Mocht je alsnog verdwalen, dan kun je even uitrusten met dit zachte kussen.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2
Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.