Vitra International Love Heart wanddecoratie

pin to pinterest 1 / 3 pin to pinterest 1 / 3 € 395 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De International Love Heart wanddecoratie van Vitra heeft een breedte van 60 centimeter, een diepte van 4,2 centimeter en een hoogte van 48,5 centimeter. Deze wanddecoratie is gemaakt van plaatstaal dat met een poedercoat bewerkt is. De International Love Heart wanddecoratie van Vitra wordt geleverd met montagemateriaal en is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Specificaties

Afmetingen: (b) 60 x (d) 4,2 x (h) 48,5 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Staal
Garantie: 2 jaar
Merk: Vitra
Ontwerper: Alexander Girard
Herkomst: Zwitserland
Productsoort: Vitra woondecoratie, Vitra accessoires

Cees van Flinders vertelt:

Cees van Flinders vertelt:

De International Love Heart wanddecoratie van Vitra is een kloppend hart dat jouw interieur van speelsheid, kleur en een beetje liefde voorziet. Dit hart is ontworpen door de Amerikaanse ontwerper Alexander Girard en komt uit de Metal Wall collectie van Vitra. Deze collectie muurdecoraties betekende veel voor het design in de twintigste eeuw waarin kleur en speelsheid ontbrak en is hiermee tot op de dag van vandaag een hartverwarmende toevoeging aan het interieur. De International Love Heart wanddecoratie van Vitra wordt geleverd met het nodige montagemateriaal waardoor je het hart meteen een mooi plekje kunt geven.

Tips, advies en trends

Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Woontrend: Organische vormen Woontrend: Organische vormen Toe aan verzachting in je interieur? De woontrend organische vormen past daar perfect bij en geeft je interieur een geborgen en uitnodigende uitstraling. Meer inspiratie
Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.

1860 International Love Heart wanddecoratie

Hartelijk dank, International Love Heart wanddecoratie is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen