Vitra Eames House Bird vogel collectors item Pale Rose

1 / 10 1 / 10 € 299 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Eames House Bird vogel collectors item pale rose van Vitra is 27,8 centimeter hoog, 8,5 centimeter breed en 27,6 centimeter lang. De vogel is gemaakt van hout dat in een lichtroze kleur geverfd is. De poten van de vogel zijn gemaakt van staaldraad en zorgen ervoor dat de vogel zelfstandig kan staan door te balanceren op staart en poten. Het vogeltje heeft een kraaloogje. De Eames House Bird vogel collectors item Pale Rose van Vitra  is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Specificaties

Afmetingen: (b) 8,5 x (d) 27,8 x (h) 27,6 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Hout
Garantie: 2 jaar
Merk: Vitra
Ontwerper: Charles & Ray Eames
Herkomst: Zwitserland
Productsoort: Vitra woondecoratie, Vitra collectors item, Vitra accessoires
Productfamilie: Vitra Eames

Carlijn van Flinders vertelt:

Carlijn van Flinders vertelt:

De Eames House Bird vogel collectors item pale rose van Vitra is ontworpen door het design echtpaar Charles en Ray Eames. Hun huis had een college-achtige inrichting en was gevuld met souvenirs van hun reizen. Eén van die items die door hunzelf ontworpen is, is de Amerikaanse vogel van hout die op zijn dunne pootjes en staart blijft balanceren. Deze houten vogel is allang geen vreemde vogel meer maar een iconisch woonaccessoire van Vitra. Na verschillende varianten is dit schattige vogeltje nu ook in een zachte roze kleur verkrijgbaar.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8 Inspiratie afbeelding voor positie 9 Inspiratie afbeelding voor positie 10 Inspiratie afbeelding voor positie 11 Inspiratie afbeelding voor positie 12 Inspiratie afbeelding voor positie 13 Inspiratie afbeelding voor positie 14 Inspiratie afbeelding voor positie 15 Inspiratie afbeelding voor positie 16 Inspiratie afbeelding voor positie 17 Inspiratie afbeelding voor positie 18 Inspiratie afbeelding voor positie 19 Inspiratie afbeelding voor positie 20 Inspiratie afbeelding voor positie 21 Inspiratie afbeelding voor positie 22 Inspiratie afbeelding voor positie 23 Inspiratie afbeelding voor positie 24 Inspiratie afbeelding voor positie 25 Inspiratie afbeelding voor positie 26 Inspiratie afbeelding voor positie 27

Tips, advies en trends

Woontrend: Chroom Woontrend: Chroom Geef je jouw interieur graag een moderne en luxueuze uitstraling met meubels, lampen en woonaccessoires? Met de woontrend chroom lukt dat gegarandeerd. Woontrend: Opaalglas Woontrend: Opaalglas Een woontrend die gezien mag worden: opaalglas. Opaalglazen lampen zijn tijdloos én verspreiden gelijkmatig licht. Welke lamp van opaalglas mag jouw huis Woontrend: Bouclé Woontrend: Bouclé De stof bouclé is helemaal on trend en zien we veel terug in meubels en accessoires. Wil jij bouclé in je interieur? Ontdek alles over de woontrend bouclé. Meer inspiratie

Meer uit de Eames serie

Toon meer producten
Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.

1860 Eames House Bird vogel collectors item Pale Rose

Hartelijk dank, Eames House Bird vogel collectors item Pale Rose is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen