Functioneel en stijlvol Vipp

Bij dit kleinschalige, Deense familiebedrijf draait alles om het langdurige en optimale gebruik van alledaagse gebruiksvoorwerpen. Er wordt bij Vipp gekeken naar alle aspecten van een product. De manier waarop iets werkt, hoe we het vasthouden en natuurlijk naar alle negatieve aspecten van een voorwerp. Laat het vlekken achter? Geeft het een onaangename geur? Wordt het snel vies? Aan de hand van deze bevindingen creëert Vipp een nieuw ontwerp die vooral de functie van het voorwerp versterkt en omarmt. De producten van Vipp zijn ontworpen en ontwikkeld voor iedereen en zijn er om het alledaagse leven te vergemakkelijken. Om de test des tijds te overwinnen, zijn de producten van Vipp niet trendgevoelig en zijn ze gemaakt van duurzame materialen.

Alles van Vipp voor in de keuken

De afwas. Een doorn in het oog als je alleen bent maar oh-zo gezellig met z’n twee. De een wast en de ander droogt. Zet een leuke afspeellijst op en je zult zien dat de meest interessante gesprekken, de beste grapjes en de meest onverwachte zangkunsten naar voren komen bij het aanrecht. Pomp het afwasmiddel uit de Vipp9w zeep dispenser hangend op de Vipp280 afwasborstel en het afwasfestijn kan beginnen. De Vipp280 afwasborstel zal heel wat vieze borden schoonmaken en heel wat feestjes meemaken. Deze afwasborstel heeft niet alleen een fijne grip waardoor je meters kunt maken, maar is een afwasvriend voor het leven. De Vipp280 afwasborstel heeft namelijk een verwisselbare kop. Zo hoef je niet de hele afwasborstel te vervangen maar alleen de kop. Als alles is afgewassen, hang je de afwasborstel op aan de Vipp1 haak set van 2. Hang de set haakjes naast elkaar op en hang de doorweekte theedoek op aan het andere haakje. Zo is alles binnen mum van tijd schoon en droog.

Vipp keuken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vipp. Dat betekent dat wij alle Vipp producten voor in de keuken leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.