Naar boven

Vind een stylist en maak gebruik van een Flinders styling pakket

Flinders maakt stylingadvies voor iedereen bereikbaar. Dus ook voor jou! Bekijk de verschillende profielen en kies een stylist die je het meest aanspreekt. En het mooie is: je bepaalt zelf hoeveel stylingadvies je wilt met één van onze vier stylingpakketten. Al vanaf €75!

Styling
VipPakket

Uitgebreid advies
aan huis (8 uur)

van €850,- 695,-

Styling VipPakket

Je vindt het lastig om zelf het plan te realiseren. Je hebt extra hulp nodig om exact alle aanpassingen en aankopen te bepalen.

Wat krijg je?

De CRISP stylist komt bij je thuis, maakt een indelingsschets en een kleurplan voor meerdere ruimtes. Je krijgt een indelingsschets op schaal, kleurplan met verfstalen, moodboard, boodschappenlijstje, tips & ideeën en verkoopadressen. Dit uitgebreide advies duurt 8 uur, waarvan 4 uur bij je thuis. De andere 4 uur is de stylist het plan voor je aan het uitwerken. De kosten bedragen €695,- inclusief materiaalkosten.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan even contact op met onze klantenservice. De pakketten kunnen we dan met je doornemen.

Bekijk ook de andere drie pakketten! Het BasisPakket, ExtraPakket & ProfPakket.

Betrouwbaar interieuradviesLogo Crisp - Flinders - Design voor ieder interieur

Flinders werkt samen met stylisten die zijn aangesloten bij CRISP, een beroepsvereniging voor interieurstylisten. De stylisten laten je zien hoe jouw woon- of slaapkamer het beste tot zijn recht komt en geven je een nieuwe kijk op je interieur. Ze kunnen je helpen met vragen die je hebt bij de inrichting van je huis. Binnen jouw budget ontvang je concrete suggesties voor je interieur. Op Flinders.nl kun je kiezen uit vier stylingpakketten.