Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 door mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verfraaien.

Vij5 Long Shade hanglampen voor elke ruimte

In 2015 werden de prachtige Long Shade hanglampen toegevoegd aan de collectie. Deze lampen zijn ontworpen door Daphna Laurens. Het talentvolle Nederlandse ontwerpersduo wordt internationaal gevolgd. Hun werk is kenmerkend door de vaak uitgesproken vormen. Dit is ook duidelijk terug te zien in de Vij5 Long Shade 800 hanglamp LED. De naam is een kleine verwijzing naar een archetypische lampenkap die te zien is als je vanaf de zijkant de lampenkap bekijkt. Kijk maar eens goed, want in deze lamp hebben de ontwerpers ook subtiel hout verwerkt. De lengte van deze lamp is 87 centimeter. Hij heeft een breedte van 17 centimeter en een hoogte van 13 centimeter. Het lichaam van de lamp bestaat uit een basis van massief eikenhout met aan beide zijden een lampenkap van gepoedercoat aluminium. Eén ding is zeker: met deze lamp haal je een pronkstuk in huis!

Vij5 Long Shade bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle hanglampen uit de Vij5 Long Shade collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp uit de Vij5 Long Shade serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit de Long Shade collectie van Vij5, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.