Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Oer Hollands: Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 door mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verfraaien.

Multifunctionele Vij5 Lloop hanglampen

De lus aan het snoer van de Vij5 Lloop hanglamp is niet over het hoofd te zien. De lengte van dit snoer is maar liefst 600 cm. Zo kun je hem zo hoog of laag hangen als je zelf wilt. De Vij5 Lloop Brass hanglamp heeft een diameter van 28,1 centimeter en een hoogte van 18,3 centimeter. Deze lamp heeft ook een prachtige binnenkant. De lampenkap van deze lamp is gemaakt van messing en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: blue, white, grey, black, bordeaux en gepolijst messing. Deze lamp is ontworpen door Ontwerpduo. De missie van dit duo is om sprookjesverhalen te vertalen naar functionele ontwerpen om zo de wereld te verrassen. Elk ontwerp drukt een mannelijke en vrouwelijk kant uit. We kunnen wel zeggen dat dit is gelukt!

Vij5 Lloop bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle hanglampen uit de Vij5 Lloop collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp uit de Vij5 Lloop serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit de Dashed Lloop collectie van Vij5, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.