Vij5 kapstokken

Een kapstok is uiteraard functioneel, maar de Vij5 kapstokken geven een ruimte ook een speelse twist. Het is maar net hoeveel ruimte je hebt voor een kapstok. Maarten Baptist heeft daar rekening mee gehouden en daarom heeft hij kapstokken ontworpen die in drie verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Dat is nog niet het enige, want ook aan verschillende kleuren heeft hij gedacht: wit, zwart, groen en blauw. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, stellen we je graag voor aan de Vij5 Coatrack By The Meter kapstok met 10 haken. Deze kapstok heeft een lengte van 100 centimeter en bevat tien haken waar je bijvoorbeeld je jassen, sjaals en tassen aan op kunt hangen. Weet jij al waar je hem voor gaat inzetten? Hij komt in elk geval goed van pas in je hal, maar in je slaapkamer kan hij je ook prima van dienst zijn. Ontdek het complete aanbod Vij5 kapstokken. 

Vij5 design

Het verhaal achter het Hollandse Vij5 is bedacht door Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst. Deze creatievelingen waren nog maar net afgestudeerd en doken direct de echte wereld in door het creëren van hun eigen ontwerpen. Deze oprichters staan logischerwijs aan de basis van het assortiment boordevol woonproducten die je interieur een boost geven. De collectie hanglampen is daar een mooi voorbeeld van. Het getalenteerde, jonge ontwerpersteam werkt vol enthousiasme samen met Arjan en Anieke om tot een bijzonder mooi assortiment te komen die continu wordt vernieuwd met prachtontwerpen. De persoonlijke stijl en de hoge kwaliteitsnormen spelen een belangrijke rol bij elk van de ontwerpen. De combinatie van juiste verhoudingen, oog voor detail, gebruik van pure, eerlijke materialen en duidelijke lijnen is kenmerkend voor de ontwerpen. Dit komt daarom elke keer weer terug. Naast hanglampen vind je ook een variatie aan kapstokken die lekker functioneel zijn zoals je mag verwachten.                                               

Vij5 kapstokken: van klein naar groot

De Vij5 kapstokken denken met je mee. Zo is er voor elke soort ruimte een kapstok die past bij het formaat dat jij voor ogen hebt. De kleinste van het stel is de Vij5 Coatrack By The Meter kapstok met 2 haken. Ideaal voor degenen die niet heel veel ruimte hebben en toch geen kinderen hebben. Om een speelse look aan je wand te creëren, kun je ook meerdere van deze kapstokken op verschillende hoogtes ophangen. Zo wordt het één grote gezellige boel aan je wand. Het middelmaatje kan ook nog wel eens goed van pas komen: de Vij5 Coatrack By The Meter kapstok met 5 haken. De witte variant komt nog mooier tot zijn recht wanneer je hem aan een zwarte wand ophangt. En dat terwijl de groene variant het op een witte muur goed doet. 

Vij5 kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle Vij5 kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven