Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van Hollandse bodem: Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 door mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verfraaien.

Speelse Vij5 Dashed Lights hanglampen

Arjan en Anieke, oprichters van Vij5, zagen in de werkplaats van een van hun staalfabrikanten een ruwe versie van de lampen in de kast liggen. Ze vonden het een schande dat zo’n mooi en goed ontworpen stuk gewoon rondslingerende. Daarom namen ze gelijk contact op met Léon, de ontwerper van de lamp, en nodigden hem uit om naar hun studio te komen om te praten over een mogelijke samenwerking. Het bleek direct een goede match te zijn. Het resultaat mag er ook zijn. Kijk maar eens naar de 16 hanglamp van Vij5. De stippellijn geeft niet alleen aan waar de lamp gevouwen moet worden, maar door de open ruimtes ‘lekt’ ook licht. Hierdoor creëert de lamp een speciaal patroon. De Vij5 Dashed Lights 10 hanglamp zorgt ook voor een speels effect. Deze lamp heeft een onderkant van 10 centimeter bij 10 centimeter en een hoogte van 13 centimeter. Hij is gemaakt van een roestvrijstalenplaat en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Heb jij al een favoriet?

Vij5 Dashed Lights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle hanglampen uit de Vij5 Dashed Lights collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp uit de Vij5 Dashed Lights serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit de Dashed Lights collectie van Vij5, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.